Abans de res, deixeu-me donar-vos una benvinguda molt càlida i donar-vos les gràcies per llegir-me, espero que les meves anotacions i aportacions al blog siguin del vostre interès i us siguin interessants per a la vostra vida tant personal com financera.

Què pretenc?

Amb la Web pretenc fer difusió de la cultura financera a nivell personal i familiar, i fer que la nostra relació amb els diners sigui una relació sana i no des del punt de vista de l’avarícia. En els meus cursos em sentireu repetir molts cops que és tant important algú que guanya 100 com altres que puguin guanyar-ne 1.000, sense posar unitats monetàries, el més important de tot és que siguin persones i que la nostra relació sigui sana amb els diners.

Què entenc jo per una relació sana amb els diners?

Us preguntareu…, doncs bé, podríem definir-ho com que cada persona ha de saber acceptar el seu impacte financer a la societat i comportar-se com a tal, sense voler aparentar altre nivell davant el nostre cercle d’amistats o família.

Pretenc que la gent pugui gaudir de la seva situació financera amb felicitat, i això potser s’ha de traduir amb més temps per a poder gaudir, i, per a fer això, vol dir que hem de reestructurar la nostra manera d’ingressar diners.

Pretenc que la gent sàpiga com gestionar les seves finances personals/familiars, emprant les eines que el mercat ha disposat al nostre abast, totes legals evidentment, però que molts cops són desconegudes per a la majoria de gent i que per a algú li poden fer servei si les hagués conegut i si hagués tingut algun suport.

Pretenc que la gent tingui coneixements de com funciona l’economia domèstica i saber quina és la millor opció per a triar per exemple el millor finançament (endeutament), o estalvi o inversió.

Evidentment, em quedaré sol si utilitzo paraules tècniques, temes que no us interessen o no sé connectar amb vosaltres. Com que això no vull que passi, he habilitat el correu electrònic info@octavigarcia.com perquè em pugueu suggerir temes que us interessin, per exemple: Triaries una hipoteca a tipus fix o a tipus variable?, o…, em pugueu dir que hi ha una part del text que no s’entén perquè dic per exemple “interès compost” i no sabeu que vol dir ni com es calcula. Tot això vull que m’ho escrigueu i em feu coneixedor de les vostres inquietuds i prometo, més tard o més d’hora contestar-vos personalment o escriure-ho en el blog si veig que pot ser interessant per a tothom.

Obrim la web i obrim el vostre blog de finances personals.

Salut,

Octavi Garcia Puig

info@octavigarcia.com