Project Description

Inversions i optimització de capital: 2 hores

Per a molta gent, parlar d’inversions és parlar de Borsa… Ensenyarem quins son els mercats més habituals en els que els diners treballin per a nosaltres, que és una de les claus que caracteritzen millor les inversions. També veure’m altres opcions com arbitratge, forex, criptomonedes i veure’m quins avantatges i quins riscos tenen aquestes opcions.

No hi ha inversió sense tenir una planificació, i com veurem en el taller, la planificació no és res més que estratègia. Sabrem quins mètodes fan servir els experts per guanyar més diners.

En el taller aprendrem que no només ens podem fer rics jugant a la loteria, de fet, és la pitjor idea que podem fer per tal de fer-nos rics. Amb les lliçons bàsiques aprendrem a no fer volar coloms però a gestionar els nostres diners, a aprofitar les eines d’inversió per a gestionar els nostres estalvis, a valorar les rentabilitats i a com treure una rentabilitat infinita als nostres diners.

Aprendrem també a seleccionar productes d’inversió segons varios paràmetres i desmitificarem alguns productes que no sabem què son però ens han dit que…

A més donarem una pincellada a les Criptomonedes, què podem esperar-ne, per a que serveixen, per a que les fan servir i si és bo ficar-se en aquest mercat…, saber com ho podem fer amb garanties.

Aprendrem com funcionen els mercats, quins són els mercats principals, productes bancaris que el sustenten, estratègies d’inversió en cada un d’ells, i com podem esperar la millor rendibilitat segons els nostres objectius.

Diners creixent

Temari del taller:

Primer es fa una presentació general, s’entra en matèria de perfils d’inversió, definició de mercats i diferents estratègies d’inversió. Després es treballa en càlculs per grups mitjançant exercicis generals (sense dades personals) on veurem com pot la gent invertir de la millor manera. Es crearan grups de debat per equips, després en conjunt per a que sigui una formació enriquidora.

VOLS MÉS INFORMACIÓ SOBRE EL PRÒXIM TALLER?