Project Description

Finances personals i familiars bàsiques

Finanpolis

El taller de finances personals i familiars, es realitza de forma molt amena i participativa, de fet està estructurat en forma de joc per anar aprenent conceptes amb exercicis en grups per treballar amb dades simulades. La dinàmica de joc fa que la gent es motivi i aprengui, a més de ser un al·licient per veure si guanyen el premi que es dona al final del taller.

En aquest taller es fa un tast de cada un dels aspectes del curs normal (del que serien 16 hores) però no amb tant de detall. Es veuen conceptes bàsics, s’aprenen trucs per gestionar les finances i estalviar estructuradament, i va destinat a persones i famílies que volen aprendre a gestionar les seves finances.

A més es subministra una carpeta amb les fulles Excel imprescindibles per a gestionar les finances personals, i el temàri que s’introdueix en cada sessió.

Temari del taller:

En les primeres sessions es fa una introducció de conceptes bàsics i a controlar les finances personals. A partir d’aquí es tracten diferents aspectes de les finances personals com són:

  1. Assegurances: S’explica perquè contractem assegurances, o perquè les hauríem de contractar. Què volem assegurar i amb quina finalitat.
  2. Gestió de les nostres finances personals: S’ensenya com gestionar els nostres ingressos, a controlar les nostres despeses, a fer un pressupost familiar, i a controlar-lo.
  3. Crèdits i Hipoteques: Sabem endeutar-nos? Sabem demanar un préstec? Aprendrem a escollir el tipus de deute més adequat per allò que volem comprar o disfrutar.
  4. Estalvi Familiar: També tindrem les claus per poder estalviar de la millor manera possible, per objectius, a detectar-los, a definir-nos i a focalitzar-nos.
  5. Planificació de la Jubilació: A no ser que passi un miracle, no hi haurà pensions còmodes de jubilació. En la nostra mà està de que aquesta ajuda necessària sigui adequada o no.
  6. Inversions i optimització dels diners: Fer que els nostres diners treballin per a nosaltres és una de les claus que caracteritzen els que es relacionen de manera sàvia amb els diners.

Pròxims cursos:

Curs On-line de gestió intel·ligent de les teves finances personals!
Aquesta emocionant sèrie de 8 sessions està dissenyada per capacitar-te amb les habilitats i els coneixements necessaris per prendre el control de les teves finances i prendre decisions informades per a un futur financer més brillant. Ja sigui que estiguis començant el teu viatge cap a la llibertat financera o que vulguis optimitzar les teves estratègies existents, aquest curs t’ajudarà a navegar amb confiança per l’escenari complex de les finances personals.

Detalls del Curs:
Durada: 8 sessions interactives.
Modalitat: On-line i presencial (amb reserva prèvia).
Preu sesions individuals: 20€/sessió.
Preu Pack: Només 79€, una inversió econòmica per un futur financer sòlid.

DataHorariTemariCostLlocInscripcions
05/10/202320h-21:15hIntroducció i base inicial20€ o packOn-line i Meet&Go BCNInscriu-me
19/10/202320h-21:15hLa Carpeta vermella20€ o packOn-line i Meet&Go BCNInscriu-me
26/10/202320h-21:15hPiramide de Maslow i Piràmide Financiera20€ o packOn-line i Meet&Go BCNInscriu-me
02/11/202320h-21:15hSeguretat: Elimina els teus deutes20€ o packOn-line i Meet&Go BCNInscriu-me
09/11/202320h-21:15hEstalvi: L’estalvi eficient20€ o packOn-line i Meet&Go BCNInscriu-me
16/11/202320h-21:15hInversió: Treu rendiment al teu capital20€ o packOn-line i Meet&Go BCNInscriu-me
23/11/202320h-21:15hPatrimoni: La estabilitat20€ o packOn-line iMeet&Go BCNInscriu-me
30/11/202320h-21:15hLlibertat Financera: Viu lliure20€ o packOn-line i Meet&Go BCNInscriu-me

VOLS MÉS INFORMACIÓ SOBRE EL PRÒXIM TALLER?