Project Description

Prenent Consciència: 55 minuts

La xerrada Prenent Consciència s’estableix en el marc de difondre la cultura financera bàsica. No pretenc que el participant domini les finances familiars o individuals, sinó que entengui que les finances són una part clau de les nostres vides i que la gran majoria de les persones poden millorar en aquest aspecte.

Començar amb petits canvis en el nostre dia a dia com la creació d’un arxiu de documents importants, gestionar les despeses o elaborar un pressupost ajustant-lo al nostre nivell de vida de forma equilibrada és imprescindible per millorar la part financera de les nostres vides. Amb els petits trucs que aporto durant les xerrades, la gent podrà prendre decisions per a canalitzar el desordre financer i de mals hàbits de gestió, i veure l’estalvi com una alegria i una gratificació que motiva i dona més ganes de treballar per al futur.

Aquestes xerrades d’uns 55 minuts aproximadament (depenent de les aportacions dels assistents que poden realitzar preguntes), se solen fer per a grups, AMPAs, AFAs, centres educatius, grups de famílies i particulars.

La conferència Prenent Consciència és totalment gratuïta i no implica cap mena de compromís, tot i que s’accepten donatius en concepte de despeses de desplaçaments.

Al finalitzar, els assistents podran adquirir el llibre Atrapa els diners 

FechaTipoLugarDirecciónHoraInscripciónTeléfono
07/03/2024ConferenciaMagnet CoworkingCarrer Camí de la Tolosa, 9, oficina 8, 08500 Vic18hSi621 25 39 71
28/02/2024Presentación LibroCambra de comerçCarrer Can Trias, 20, 08902 L’Hospitalet de Llobregat9hPrivado