Project Description

Prenent Consciència: 45 minuts

La xerrada Prenent Consciència s’estableix en el marc de difondre la cultura financera bàsica. No pretenc que el participant domini les finances familiars o individuals, sinó que entengui que les finances són una part clau de les nostres vides i que la gran majoria de les persones poden millorar en aquest aspecte.

Començar amb petits canvis en el nostre dia a dia com la creació d’un arxiu de documents importants, gestionar les despeses o elaborar un pressupost ajustant-lo al nostre nivell de vida de forma equilibrada és imprescindible per millorar la part financera de les nostres vides. Amb els petits trucs que aporto durant les xerrades, la gent podrà prendre decisions per a canalitzar el desordre financer i de mals hàbits de gestió, i veure l’estalvi com una alegria i una gratificació que motiva i dona més ganes de treballar per al futur.

Aquestes xerrades d’uns 45 minuts aproximadament (depenent de les aportacions dels assistents que poden realitzar preguntes), se solen fer per a grups, AMPAs, AFAs, centres educatius, grups de famílies i particulars.

La conferència Prenent Consciència és totalment gratuïta i no implica cap mena de compromís, tot i que s’accepten donatius en concepte de despeses de desplaçaments o propines.

Com es desenvolupa?

Es realitza una presentació participativa de finances personals i familiars, on l’objectiu no és aprendre a utilitzar les eines sinó crear la consciència als assistents de portar les regnes de les seves finances i que ajustant els seus hàbits farà que millorin les seves relacions personals, la seva felicitat i com no la seva economia actual i futura.

Úneix-te a més de 300 persones que ja gaudeixen d’una bona salut financera

Estigues informat de les properes sessions