Descripción del proyecto

Finances personals i familiars bàsiques

Finanpolis

El taller de finances personals i familiars, es realitza de forma molt amena i participativa, de fet està estructurat en forma de joc per anar aprenent conceptes amb exercicis en grups per treballar amb dades simulades. La dinàmica de joc fa que la gent es motivi i aprengui, a més de ser un al·licient per veure si guanyen el premi que es dona al final del taller.

En aquest taller es fa un tast de cada un dels aspectes del curs normal (del que serien 16 hores) però no amb tant de detall. Es veuen conceptes bàsics, s’aprenen trucs per gestionar les finances i estalviar estructuradament, i va destinat a persones i famílies que volen aprendre a gestionar les seves finances.

Gràcies a la col.laboració del patrocinador EcoEbre.cat, tots els participants al curs que s’incriguin a CashBack, rebran un val de compra de 5€ de CashBack per gastar en botigues com Repsol, Decatlhon, MediaMarkt, o… www.ecoebre.cat.

A més…, el patrocinador obsequiarà amb un petit Coffee Break a la meitat de la sessió.

Temari del taller:

  1. Assegurances: S’explica perquè contractem assegurances, o perquè les hauríem de contractar. Què volem assegurar i amb quina finalitat.
  2. Gestió de les nostres finances personals: S’ensenya com gestionar els nostres ingressos, a controlar les nostres despeses, a fer un pressupost familiar, i a controlar-lo.
  3. Crèdits i Hipoteques: Sabem endeutar-nos? Sabem demanar un préstec? Aprendrem a escollir el tipus de deute més adequat per allò que volem comprar o disfrutar.
  4. Estalvi Familiar: També tindrem les claus per poder estalviar de la millor manera possible, per objectius, a detectar-los, a definir-nos i a focalitzar-nos.
  5. Planificació de la Jubilació: A no ser que passi un miracle, no hi haurà pensions còmodes de jubilació. En la nostra mà està de que aquesta ajuda necessària sigui adequada o no.
  6. Inversions i optimització dels diners: Fer que els nostres diners treballin per a nosaltres és una de les claus que caracteritzen els que es relacionen de manera sàvia amb els diners.

Pròxims tallers:

DataHorariTemariCostLlocInscripció
18/1/202010h-14hFinances Familiars: ComplertVIP 10€ / Oient 0€CC. Joan Oliver: Comandant Benitez, 6. BarcelonaRealitzat
15/2/202010h-14hFinances Familiars: ComplertVIP 10€ / Oient 0€Meet&Go bcn: C/ Caballero 72. BarcelonaRealitzat
14/3/202010h-14hFinances Familiars: ComplertGratuïtMeet&Go bcn: C/ Caballero 72. BarcelonaInscriure’m

VOLS MÉS INFORMACIÓ SOBRE EL PRÒXIM TALLER?

Úneix-te a més de 300 persones que ja gaudeixen d’una bona salut financera

Estigues informat de les properes sessions