Project Description

Planificació de la jubilació: 2 hores

A no ser que passi un miracle, no hi haurà unes pensions còmodes de jubilació per als que estem en aquests moments treballant. Si que hi haurà una pensió molt bàsica de subsistència per a viure però els que no hagin fet un estalvi o tinguin el pis en propietat, estaran abocats a malviure o a tenir alguna ajuda externa.

Estalvi Estudis

En alguns llocs aquesta ajuda externa es materialitza en en forma de treball MiniJob un cop jubilat.

Però serà un mal dels mileuristes o bé de tothom? Si una persona està acostumada a viure amb 1.000, viurà amb 1.000, però… si una persona està acostumada a viure amb 10.000, creieu que podrà viure amb 1.500?

Temari del taller:

Primer es fa una presentació general, s’entra en matèria de treball de la jubilació i després es treballa per grups en la planificació de la jubilació mitjançant exercicis generals (sense dades personals) on veurem com pot la gent planificar la seva jubilació i què faríem nosaltres en la seva situació. Es crea un debat per equips, després conjunt i posteriorment, es treballa com pensem que tindrem la nostra jubilació i fem una planificació personal.

Pròxims tallers:

DataHorariTemariCostLlocInscripció
4/2/202018h-20hPlanificació de la jubilacióGRATUÏTEdifici Planeta, Avda. Diagonal 662-664 1a. Planta, BarcelonaRealitzat
10/3/202018h-20hPlanificació de la jubilacióGRATUÏTEdifici Planeta, Avda. Diagonal 662-664 1a. Planta, BarcelonaCOMPLERT

VOLS MÉS INFORMACIÓ SOBRE EL PRÒXIM TALLER?

Úneix-te a més de 300 persones que ja gaudeixen d’una bona salut financera

Mantente informado sobre las próximas sesiones