Project Description

Creant Consciència: 1’5 hores

La xerrada creant consciència s’estableix en el marc de difondre la cultura financera bàsica. No es pretén que el participant domini les finances familiars o individuals sinó entendre que “només sé que no sé res” i que així no puc anar enlloc. Començar amb petits canvis, gestió de les despeses (apuntar-ho),  dimensionar el nostre nivell de despesa i ajustar-lo al nostre nivell de vida, i petits

guardiola_porquettrucs que dono durant les xerrades farà que la gent prengui consciència que l’endeutament no és la solució sinó una conseqüència del desordre financer i de mals hàbits de gestió, i que l’estalvi dóna una gratificació, alegria i més ganes de treballar per al futur.

Aquestes xerrades d’una hora aproximadament (màxim 1h 30′, depenent de les preguntes), es fan a AMPA’s, AFA’s, casals, grups de famílies, … i es realitza de forma gratuïta, però hi ha d’haver un mínim d’asistencia de 30 persones. S’accepta donatiu en concepte de despeses de desplaçaments.

Com es desenvolupa?

Es realitza una presentació participativa de finances personals i familiars, on l’objectiu no és aprendre a utilitzar les eines sino crear la consciència als assistents de portar les regnes de les seves finances i que ajustant els seus hàbits farà que millorin les seves relacions personals, la seva felicitat i com no la seva economia actual i futura.

Pròxims tallers:

DataHorariTemariCostLlocInscripció

VOLS MÉS INFORMACIÓ SOBRE LA PRÒXIMA XERRADA?

Úneix-te a més de 300 persones que ja gaudeixen d’una bona salut financera

Mantente informado sobre las próximas sesiones